Luovan diakoniapiiri, Kurikka

Luovan diakoniapiiri

Luovan diakoniapiiri kutsuu Salon, Myllykylän ja Korven diakoniapiirit Loukajan vuoren laavulle diakoniapiiriin!

Tervetuloa Tuiskulan Jokituvalle diakoniapiiriin!

Luovan diakoniapiiri kokoontuu Loukajan vuoren laavulla, mukaan kutsutaan Salon, Myllykylän ja Korven diakoniapiirit.

Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan. Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa

Toimintakeskus Siltalantie Kurikka

Toimintakeskus hartaus