Voimaannuttava naistenpiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

"Voimaannuttava naistenpiiri sai alkunsa, kun joukko naisia päätti porukalla etsiä voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta. Olemme kokoontuneet Jalasjärven seurakuntatalon aikuisopetusluokassa kohta kolme vuotta.

Keskustelun runkona käytämme Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-kysymyksiä, jotka eivät edellytä aikaisempaa Raamatun tuntemusta.

Joukkomme on vähitellen kasvanut niin, että meitä on jo melkein kymmenen. Toivomme kovasti, että joukkomme kasvaisi edelleen, tervetuloa siis mukaan oman Raamatun kanssa!

Yhteyshenkilöt Tuula Virtanen puh. 040 964 05 78 ja Liisa Hovi puh. 040 776 97 56."

Tänään aiheena kesän kuulumisia ja syyssuunnitelmia.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kurikan kirkko

Viikkomessu, Back to 70's

Viikkomessu osana 70-luvun seurakuntanuorten tapahtumaa.

Kurikan kirkko

18. sunnuntai helluntaista, aiheena kristityn vapaus

Jurvan kirkko

Messu, Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhä

18. sunnuntai helluntaista, aiheena kristityn vapaus. Messun jälkeen Herättäjäyhdistyksen kirkkopyhä jatkuu srk-talolla keittolounaalla ja kahveilla sekä seuroilla, puhujina Lauri Annala, Väinö Reinilä, Teemu Leino ja Jarkko Siekkinen.