Lauluseurat

Hanna ja Timo Silvolassa, Korpilenkki 3, Kurikka

Lauluseurat Hanna ja Timo Silvolassa Kurikassa.

Mukana Teemu Leino ja Esa-Pekka Silvola.

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!

Jurvan pappila

Asu ja elä -tapahtuma

Pappilassa voi järjestää perhejuhlia ja monia muita tilaisuuksia. Seurakunnan päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat siellä arkisin. Tule tutustumaan taloon ja puutarhaan ja sen mahdollisuuksiin! Paikalla tavattavissa seurakunnan työntekijöitä.