Sukkapiiri

Sukkapiiri Lähetyskanttuuri

Sukkia ja kuulumisia

Kudomme yhdessä mm. sukkia, rasoja tai vauvannuttuja sekä jutellaan viikon kuulumisia. Voit tuoda mukanasi oman käsityön tai Kanttuurissa on myös valmiina lankoja. Käsityön voi lahjoittaa lähetykselle myyntiin. Keräämme varoja alueseurakunnan lähetystyön hyväksi. Sukkapiiriä pitää Sisko Hällström puh. 040 5015071

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!