Hautausmaakierros - Sotiin liittyvät muistomerkit

Hautausmaakierros - Sotiin liittyvät muistomerkit Jurvan vanha hautausmaa

SUOMI 100 - opastettu kävelykierros hautausmaalla, aiheena sotiin liittyvät muistomerkit.

Jurvan kirkkopihassa tutustutaan oppaan johdolla viiteen patsaaseen/muistomerkkiin ja muistellaan itsenäisen Suomen 100-vuotista historiaa muistomerkkien ja henkilöhistorioiden kautta.

Kierros kestää noin tunnin ja on maksuton. Kierros järjestään saman viikonloppuna kuin Asu ja Elä -tapahtuma.

Tervetuloa!

Samansisältöinen kierros järjestetään myös la 16.9. klo 18.

Jurvan kappeliseurakunta

Kurikan Oppaat

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!