Koivisto-Levin diak.piiri Helinä ja Heikki Rannalla

Helinä ja Heikki Rannalla, Koivistonkylänt.59

Tervetuloa diakoniapiiriin Rannalle!

Keskiviikkona 13.9. klo 18 pidetään Koivisto-Levin diakoniapiiri Helinä ja Heikki Rannalla, os. Koivistonkyläntie 59. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Eila Ojalalla, Takatie 115

Lohiluoman diak.piiri

Tervetuloa diakoniapiiriin Ojalalle!

Koivistonkyläntie 110

Suomen lähetysseuran piiri

Marjatta ja Jorma Laulajalla

Kurikan seurakuntakeskus

Seurakuntasalin sählykerho 1.-3.lk pojille

Käynti takaa, sinisistä ovista.