Ruskaretki miehille

ke 13.9. kello 00.00 - su 17.9.

Ruskaretki miehille

Pyhä-tunturi

Lähde vaeltamaan Pyhä-tunturille ruska-aikaan. Ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Teemme päivävaelluksia tunturimaastossa. Matka on tarkoitettu miehille. Ruskaretken vetäjänä toimii Jarkko Siekkinen

Retken hinta on n. 250 €, sisältäen matkat, majoituksen ja ruokailut perillä. Mökkimajoitus, ruokapalvelut Kairosmajalta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Jarkko Siekkiselle, jarkko.siekkinen@evl.fi.

Tervetuloa mukaan kaikenikäiset miehet koko uuden Kurikan alueelta!

Kurikan seurakunta

Aluekappalainen
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva

Miestyöstä vastaava pappi

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!

Jyrän seurakuntakoti

Keskustan miesten raamattupiiri

Perinteinen Keskustan miesten raamattupiiri aloittaa syyskautensa. Tervetuloa!
la 15.9.2018 klo 5.00 - ti 18.9.2018 klo 22.00

Kairosmaja

Naisten ruskaretki Pyhä-Luostolle

Lähde mukaan iloiseen joukkoon naisten ruskaretkelle Kairosmajalle, joka sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.