Kurikankylän diakoniapiiri

Helena Keski-Luopa, Tiltantie 2 A 1

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Kurikan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan!

Jurvan kirkko

Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius - JOULU

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi konsertoivat Jurvan kirkossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jalasjärven kirkko

3. adventtisunnuntain sanajumalanpalvelus