Suruhartaus

Suruhartaus Koskuen kirkko

Vietämme suruhartautta Koskuen ikävien tapahtumien johdosta.

Suruhartaus Koskuen kirkossa kestää noin 15 min.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Saukkorannan leirikeskus

Kesäinen olopäivä Saukkorannassa

Kesäinen Olopäivä Saukkorannassa. Tervetuloa!

Kurikan seurakuntakeskus

Sururyhmä

Tervetuloa sururyhmään

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!