Löytöretki aikuiseen uskoon - katekumenaatti

Löytöretki aikuiseen uskoon - katekumenaatti Saukkorannan leirikeskus

Lähde mukaan löytöretkelle aikuiseen uskoon! Katekumenaattiryhmä kokoontuu Saukkorannassa. Tarjoilun jälkeen keskustellaan takkatulen ääressä elämään ja uskoon liittyvistä aiheista. Ilta päättyy iltahartauteen Riihikappelissa.

Katekumenaatti on tarkoitettu jokaiselle itsensä etsijäksi tuntevalle riippumatta siitä kuuluuko kirkkoon. Tervetullut on myös hengellisen elämän syventämistä kaipaava.

Kokoontumiset ovat noin kahden viikon välein toukokuuhun saakka, välissä pitkä joulutauko. Ryhmä osallistuu neljä kertaa jumalanpalvelukseen kirkkovuoden juhla-aikojen mukaan.

Vetäjinä on vapaaehtoisia, ja pappi Aija Niemelä on mukana silloin tällöin. Katekumenaattiin ilmoittaudutaan Leena Muurimäelle puh. 0400 163 415.

Aluekappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Naistyöstä vastaava pappi

Kannonkylän diakoniapiiri

Kannonkylän diakoniapiiri!

Kurikan kirkko

Iltamessu, lenkkikirkko

Käydään ensin lenkillä urheilukentän maastossa, sen jälkeen iltamessu klo 18. Kirkkoon saa tulla lenkkivaatteissa!
15. sunnuntai helluntaista, aiheena kiitollisuus.