Viitalan diakoniapiiri

Hilkka Tuominiemellä, Mäntytie 9

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa päivällä klo 13-15.

Kaisu ja Martti Kangas, Larvapäänkuja 79

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän srk-piiriin!

Koskuen seurakuntakoti

Koskue diakoniapiiri ja vuosikokous

Koskuen diakoniapiiri ja vuosikokous.

Kurikan Toimintakeskus

Toimintakeskuksen hartaus