Viitalan diakoniapiiri

Hilkka Tuominiemellä, Mäntytie 9

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa päivällä klo 13-15.

Riihikappeli, Saukkoranta

Keva-jouluhartaus aluesrk

Tervetuloa Kehitysvammaisten jouluhartauteen Saukkorantaan!

Sarvijoen rukoushuone

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa Sarvijoen rukoushuoneelle laulamaan!

Jurvan pappila

Närvijoen ja Kestin diakoniapiiri