Tuomasmessu

Jalasjärven kirkko

Tuomasmessu kirkossa. Sadonkorjuusta kiittäminen. Tervetuloa matalan kynnyksen messuun!

Tuomasmessu on avaran hengellisyyden luterilainen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat laulut, jotka voivat olla tuttuja jo rippikoulusta. Tuomasmessu yhdistää eri tavoin ajattelevia kristittyjä ja rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon.

Tuomasmessussa on paljon musiikkia. Lauletaan lauluja "punaisesta veisukirjasta". Rukousta sisältävä matalan kynnyksen messu. Lapsille kirkossa oma leikkipaikka. Projektikuoro + bändi, vapaaehtoisia eri tehtävissä. Iltatee messun lopuksi. Tervetuloa!

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kurikan kirkko

Messu

14. sunnuntai helluntaista. Aihe: Lähimmäinen. Eläkeläisten kirkkopyhä, kirkkokahvit messun jälkeen srk-keskuksessa.

Jurvan kirkko

Eläkeläisten kirkkopyhä

14. sunnuntai helluntaista. Aihe: Lähimmäinen. Eläkeläisten kirkkopyhä, messun jälkeen kirkkokahvit srk-talolla.

Jurvan kirkko

Messu