Salon diakoniapiiri

Raija Keltamäellä, Kyrönpää 28

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.

Sirkka ja Vesa Mäki, Mäentie 23

Sarvijoen diakoniapiiri

Tervetuloa Sarvijoen diakoniapiiriin!

Mirja ja Jaakko Pietilä, Larvatie 81

Kirkonkylän srk-piiri

Tervetuloa Kirkonkylän srk-piiriin!

Jurvan seurakuntatalo

Jurvan Olopäivä

Palo hartaus, Pentti Kananoja kertoo lintuharrastuksestaan, Paavo Nevala murrerunoja, musiikissa karaokekerho, Asta Ihanamäki juontaa.
Tervetuloa Jurvan Olopäivään!