Salon diakoniapiiri

Raija Keltamäellä, Kyrönpää 28

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.

Aila ja Antti Eloluoma, Tainuskyläntie 307

Tainuskylän diakoniapiirin vuosikokous

Tervetuloa Tainuskylän diakoniapiirin vuosikokoukseen!

Kesärannan leirikeskus

Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin diakoniapiiri Kesärannassa

Tervetuloa Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin entiset ja uudet diakoniapiiriläiset syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen Kesärannan leirikeskukseen Mustalammintie 730.

Jurvan pappila

Kestin ja Närvijoen diakoniapiiri Pappilassa

Tervetuloa Kestin ja Närvijoen diakoniapiiriin Pappilaan!