Salon diakoniapiiri

Raija Keltamäellä, Kyrönpää 28

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Liisa ja Asko Tuomisto, Vehkaluomankuja 179

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän srk-piiriin!

Alavallin diakoniapiiri

Tervetuloa diakoniapiiriin Alavallin kylätalolle!