Koivisto-Levin diak.piiri

Hilja Huhtasaarella, Laksolant.1

Tervetuloa diakoniapiiriin Huhtasaarelle!

Koivisto-Levin diakoniapiiri kokoontuu Hilja Huhtasaarella tiistaina 24.10 klo 18, osoite on Laksolantie 1. Emäntinä HIlja Huhtasaari ja Esteri Tapanainen. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven kirkko

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai loppiaisesta
Pyhäpäivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Jurvan seurakuntatalo

Kurikan kirkko

Tuomasmessu

2. sunnuntai loppiaisesta. Aihe: Jeesus ilmaiseen jumalallisen voimansa. Rukousalttareita ja esirukousta. Kirkkoon voi tulla hiljentymään jo klo 17 alkaen.