Tuiskulan ja Lohiluoman yhteinen diakoniapiiri

Tuiskulan Pyhäkoulutupa, Keskikuja 32

Tervetuloa diakoniapiiriin Tuiskulan pyhäkoulutuvalle!

Keskiviikkona 25.10 klo 13 on Tuiskulan ja Lohiluoman yhteinen diakoniapiiri Tuiskulan pyhäkoulutuvalla, os.Keskikuja 32. Emäntinä ovat Hannele Koutonen ja Anna-Kaisa Niemi. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako