Voimaannuttava naistenpiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

"Voimaannuttava naistenpiiri sai alkunsa, kun joukko naisia päätti porukalla etsiä voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta. Olemme kokoontuneet Jalasjärven seurakuntatalon aikuisopetusluokassa kohta kolme vuotta.

Keskustelun runkona käytämme Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-kysymyksiä, jotka eivät edellytä aikaisempaa Raamatun tuntemusta.

Joukkomme on vähitellen kasvanut niin, että meitä on jo melkein kymmenen. Toivomme kovasti, että joukkomme kasvaisi edelleen, tervetuloa siis mukaan oman Raamatun kanssa!

Yhteyshenkilöt Tuula Virtanen puh. 040 964 05 78 ja Marja-Terttu Lehtola 0400 666 814.

Tänään aiheena: Rikas hullu (Luuk. 12:13-21)

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kati ja Jukka Ojaniemellä, Mietaantie 211

Miedon diak.piiri ja joulumyyjäiset

Tervetuloa Miedon diakoniapiiriin ja joulumyyjäisiin!

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Kurikan seurakuntakeskus

Kurikan kirkonkylän päiväpiiri