Pitkämön diakoniapiiri

Anna-Maija Petäyksellä, Kantoniementie 105

Tervetuloa diakoniapiiriin Anna-Maija Petäykselle!

Pitkämön diakoniapiiri kokoontuu torstaina 26.10 klo 13 Anna-Maija Petäyksen kodissa, Kantoniementie 105. Tarjoilut nyyttäriperiaatteella. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

la 15.9.2018 klo 5.00 - ti 18.9.2018 klo 22.00

Kairosmaja

Naisten ruskaretki Pyhä-Luostolle

Lähde mukaan iloiseen joukkoon naisten ruskaretkelle Kairosmajalle, joka sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.

Marjatta Latva-Kiskolalla, Ojaniementie 24

Miedon diakoniapiiri