Musiikkijumalanpalvelus

Jurvan kirkko

Jumalanpalvelus on osa koko seurakunnan reformaation juhlapäivää, joka alkaa Jalasjärven kirkosta kello 10 ja jatkuu Kurikan kirkossa kello 14. Jumalanpalveluksen jälkeen tarjoilua ja pöytäpuheita srk-talolla. Tervetuloa!

Tämä jumalanpalvelus ei sisällä pitkiä puheita. Sen osat toteutetaan monipuolisella musiikilla seurakunnan, kuoron, kanttorin ja pappien yhteistyönä.

Liturgia: Heikki Sariola
Avustava pappi: Jarkko Siekkinen
Kanttori: Esa-Pekka Silvola
Gospelkuoro Roihu

Voit seurata Jurvan kirkon jumalanpalveluksia myös suorina lähetyksinä YouTube-kanavalla!

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Kurikan kirkko

18. sunnuntai helluntaista, aiheena kristityn vapaus

Messu, Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhä

18. sunnuntai helluntaista, aiheena kristityn vapaus. Messun jälkeen Herättäjäyhdistyksen kirkkopyhä jatkuu srk-talolla keittolounaalla ja kahveilla sekä seuroilla, puhujina Lauri Annala, Väinö Reinilä, Teemu Leino ja Jarkko Siekkinen.

Vauvakirkko

Mikkelinpäivä, Enkelien sunnuntai. Kutsutaan erityisesti vuoden 2017 alusta asti kastetut perheineen sekä tulevat rippikoululaiset perheineen.