Polven diakoniapiiri

Maija ja Olavi Peltosella, Polvenkylänt.143

Tervetuloa diakoniapiiriin Peltoselle!

Polven diakoniapiiri kokoontuu maanantaina 30.10 klo 13 Maija ja Olavi Peltosella, Polvenkyläntie 143. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Mirja Pihlajamäellä, Uimalantie 10

Niemenkylän srk-piirin vuosikokous

Tervetuloa Niemenkylän seurakuntapiiriin!

Terttu Rajalalla, Myllykyläntie 552

Lusa-Syväojan diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa Lusa-Syväojan diakoniapiirin ja vuosikokoukseen Rajalalle suunnittelemaan kuluvaa vuotta!

Marketta ja Reijo Harrilla, Harrintie 31

Lohiluoman diak.piiri ja vuosikokous

Tervetuloa Lohiluoman diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen Harrille!