Jalasjärven seurakuntatalo

Lähde mukaan perhekerhoon tutustumaan, leikkimään ja juttelemaan toisten lapsiperheiden kanssa!

Perhekerho kokoontuu kerran viikossa ja sinne voi tulla kaikki lapset äidin, isän tai muun kotona lapsia hoitavan aikuisen kanssa.
Aloitamme perhekerhon lyhyellä hartaushetkellä sekä laululeikeillä, jonka jälkeen tarjoamme kahvit, teen ja mehun. Muun syömisen voit tuoda mukanasi.
Lämpimästi tervetuloa !

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kitarakerho

Tämä kerho on tarkoitettu kaikenikäisille, jotka ovat vain kiinnostuneet kokeilemaan, josko kitara on se mun juttu, lapsista vanhuksiin saakka. Tervetuloa

Värityskerho

Tarkoitettu unohtamaan päivän muut asiat keskittyen värien sommitteluun ja värittämiseen, kannattaa kokeilla. Käy lapsesta vaariin! Paikkana Jalasjärven seurakuntatalon päiväkerhotilat.