Voimaannuttava naistenpiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

"Voimaannuttava naistenpiiri sai alkunsa, kun joukko naisia päätti porukalla etsiä voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta. Olemme kokoontuneet Jalasjärven seurakuntatalon aikuisopetusluokassa kohta kolme vuotta.

Keskustelun runkona käytämme Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-kysymyksiä, jotka eivät edellytä aikaisempaa Raamatun tuntemusta.

Joukkomme on vähitellen kasvanut niin, että meitä on jo melkein kymmenen. Toivomme kovasti, että joukkomme kasvaisi edelleen, tervetuloa siis mukaan oman Raamatun kanssa!

Yhteyshenkilöt Tuula Virtanen puh. 040 964 05 78 ja Marja-Terttu Lehtola 0400 666 814 .

Tänään aiheena: Hedelmätön viikunapuu (Luuk.13:6-9)

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kotiseurat

Tapio Hirvilammi, Heikki Koskela
musiikissa McElmot

Jalasjärven kirkko

75-vuotiaiden juhlamessu

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista
Pyhäpäivän aihe: Etsikkoaikoja

Kurikan kirkko

Messu, Eläkeläisten kirkkopyhä

11. sunnuntai helluntaista, aihe: Etsikkoaikoja. Eläkeläisten kirkkopyhä jatkuu kirkkokahvilla srk-keskuksessa.