Kirkonkylän diakoniapiiri, Kurikka

Helena ja Rauno Kuusistolla Koivutie 16

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Eila Ojalalla, Takatie 115

Lohiluoman diak.piiri

Tervetuloa diakoniapiiriin Ojalalle!

Koivistonkyläntie 110

Suomen lähetysseuran piiri

Marjatta ja Jorma Laulajalla

Kesärannan leirikeskus

Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin diakoniapiiri Kesärannassa

Tervetuloa Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin entiset ja uudet diakoniapiiriläiset syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen Kesärannan leirikeskukseen Mustalammintie 730.