Juonen diakoniapiiri ja joulumyyjäiset

Heli ja Heikki Leppälässä, Niinistöntie 110

Tervetuloa diakoniapiiriin ja joulumyyjäisiin Leppälään!

Juonen diakoniapiiri ja joulumyyjäiset ovat tiistaina 21.11. klo 18 Heli ja Heikki Leppälässä, Niinistöntie 110.

Joulumyyjäiset pidetään huutokauppa-periaatteella, jolloin korkeimman tarjouksen tehnyt saa ostaa tavaran. Joulumyyjäisiin saa tuoda myytäviä tavaroita.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Soppapäivä

Tervetuloa kaikille avoimeen soppapäivään!

Koskuen seurakuntakoti

Olopäivä Koskuen seurakuntakodilla

Oiopäivä Koskuella!

Reininkulma Sairaalantie 3