Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Kurikan seurakuntakeskus

Kahvio

Tervetuloa Suomen Lähetysseuran piirin joulumyyjäisiin!

Myynnissä monenlaista hyvää jouluun. Myyjäiset järjestetään Kurikan seurakuntakeskuksen kahviossa. Tervetuloa!

Tee tilaus maksa- ja perunalaatikoista (pieni 0,5 l tai iso 0,85 l) 15.12.2017 mennessä. Tilaukset ottaa vastaan Leena Muurimäki, p. 0400 163 415 tai leena.muurimaki@gmail.com.

Suomen Lähetysseuran piiri

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!

Kurikan seurakuntakeskus

Erityislasten perheiden jouluinen ilta

Tervetuloa Erityislasten perheiden jouluiseen iltaan Kurikan seurakuntatalolle!

Riihikappeli, Saukkoranta

Keva-jouluhartaus aluesrk

Tervetuloa Kehitysvammaisten jouluhartauteen Saukkorantaan!