Konsertti: Taivaanvalkea joulu

Jalasjärven seurakuntatalo

Jenni Liikaoja, sopraano, Ruut Karhulan, piano, ja Johanna Knuuttilan, viulu, konsertti. Tervetuloa tunnelmoimaan jouluisen musiikin tahtiin.

Liput 10 €. Osa konsertin tuotosta lahjoitetaan diakoniarahastoon.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jurvan pappila

Asu ja elä -tapahtuma

Pappilassa voi järjestää perhejuhlia ja monia muita tilaisuuksia. Seurakunnan päiväkerhot ja perhekerhot kokoontuvat siellä arkisin. Tule tutustumaan taloon ja puutarhaan ja sen mahdollisuuksiin! Paikalla tavattavissa seurakunnan työntekijöitä.

Reininkulma, Suvantola ja Jurvan terveyskeskuksen vuodeosasto

Jurvan kirkkokuoro Reininkulmassa klo 13, Suvantolassa klo 13.30 ja Terveyskeskuksen vuodeosastolla klo 14.30

Tervetuloa kuulemaan ja laulamaan yhdessä Jurvan kirkkokuoron kanssa joululauluja Reininkulman, Suvantolan ja Terveyskeskuksen väki
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen

Kruunankulman hoivakoti Laurintie 25 B

Kruunankulman jouluhartaus

Tervetuloa jouluhartauteen Kruunankulman pienkotiin. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.