Toivoa Naisille-ryhmä (entinen Hanna-rukouspiiri)

ke 14.2. kello 10.30

Jalasjärven seurakuntatalo

Toivoa Naisille-ryhmä

Tule mukaan Toivoa naisille-ryhmään. Jalasjärvellä kokoonnumme kerran kuukaudessa kuulemaan naisten tilanteesta maailmalla, rukoilemaan rukouskalenterin aiheiden ja toinen toistemme puolesta.
Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.
Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.


Järjestäjä

Jalasjärven kappeliseurakunta

Katso myös

ma 27.8. klo 18.00

Muu tila

Kannonkylän diakoniapiiri

Kannonkylän diakoniapiiri!
to 30.8. klo 18.00

Muu tila

ma 3.9. klo 13.00

Muu tila

Ylivallin päiväpiiri Seuralassa

Päiväpiiri Ylivallin Seuralassa