Koivisto-Levin diakoniapiiri

HiljaHelena, Keskuspuistikko 27

Tervetuloa Koivisto-Levin diakoniapiiriin hotelli HiljaHelenaan!

Keskiviikkona 14.3 klo 13 on Koivisto-Levin diakoniapiiri hotelli HiljaHelenassa, osoitteessa Keskuspuistikko 27. Emäntinä Aura Niemi ja Marja-Terttu Vuorenmäki. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven kirkko

Messu ELY:n kirkkopyhä