Villasukkakirkko

Jurvan kirkko

Marian ilmestyspäivän iltana otetaan rennosti villasukissa. Omien neuletöiden mukaan ottaminen ehdottomasti sallittua, jopa suotavaa! Myös kolehtiin voit rahan lisäksi lahjoittaa esimerkiksi villasukkia tai lankakeriä diakoniatyön kautta tarvitsijoille jaettavaksi.

Villasukkakirkot ovat olleet suosittuja kautta Suomen. Ideana on viettää kirkonmenot kodikkaasti villasukat jalassa, rennossa ja lämpimässä tunnelmassa. Musiikki on mukavaa eikä puheenkaan ole tarkoitus olla kapulakielistä.

Iltakirkon sanasta ja sävelistä vastaavat Jarkko ja Esa-Pekka. Jos haluat mukaan musisoimaan, niin ota oma soittimesi mukaan ja saavu paikalle jo puoli viideltä!

Voit seurata Jurvan kirkon jumalanpalveluksia myös suorina lähetyksinä YouTube-kanavalla!

Jurvan kappeliseurakunta

Eläkeläisten kirkkopyhä

14. sunnuntai helluntaista. Aihe: Lähimmäinen. Eläkeläisten kirkkopyhä, messun jälkeen kirkkokahvit srk-talolla.

Jurvan seurakuntatalo

Ilosanoman iltapäivä