Ilmoittautumiset isovanhempi-lapsenlapsileirille

Ilmoittautumiset isovanhempi-lapsenlapsileirille

Isovanhempi-lapsenlapsileirille!

Isovanhempi-lapsenlapsileirit Saukkorannassa alle kouluikäisille 24.-25.7. ja 26.-27.7. sekä kouluikäisille 30.-31.7. Ilmoittautumiset alkaen 16.4. puh. 0407171104 Suvi-Maria Koskinen. Leirin hinta lapset kurikkalaiset 20 € / muut 30 €, aikuiset 40 € / muut 50 €.

Jurvan kappeliseurakunta, Jalasjärven kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. ikäihmiset, perheet ja Ruokapankki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan ikäihmiset, olopäivät, surutyö ja Ruokapankki, sekä koko seurakunnassa perheet.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Jurvasta Kesti, Tainuskylä, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki, Kirkonkylä.

Matka maailman ympäri -leiri

Matka maailma ympäri -leiri on Jurvan kappeliseurakunnan, Kurikan kaupungin ja Kurikan 4H -yhdistyksen yhteisleiri monen vuoden tauon jälkeen. Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille (syntymävuodet 2006-2011). Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 36 lasta. Osallistumismaksu on 20€. Se maksetaan leirille tultaessa käteisenä.
Leirin ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, leiriolympialaiset, kokkisota, rastiradalla kierretään ympäri maailmaa, aamu- ja iltahartaudet ja uimassakin käydään.
Ilmoittautuminen alkaa 7.5. Kurikan seurakunnan kotisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: Kurikan seurakunta.fi, Leiri-ilmoittautuminen varhaisnuorten leireille 2019. Lisätiedot Annaliisa Liinamaa p. 050-5976116.
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostiin viimeistään 4.6.

Kesärannan leirikeskus

Mielenterveysväen leiripäivä

Tervetuloa mielenterveysväen leiripäivään Kesärantaan!