Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

"Voimaannuttava naistenpiiri sai alkunsa, kun joukko naisia päätti porukalla etsiä voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta. Olemme kokoontuneet Jalasjärven seurakuntatalon pienessä salissa kohta kolme vuotta.

Keskustelun runkona käytämme Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-kysymyksiä, jotka eivät edellytä aikaisempaa Raamatun tuntemusta.

Joukkomme on vähitellen kasvanut niin, että meitä on jo melkein kymmenen. Toivomme kovasti, että joukkomme kasvaisi edelleen, tervetuloa siis mukaan oman Raamatun kanssa!

Yhteyshenkilöt Tuula Virtanen puh. 040 964 05 78 ja Liisa Hovi puh. 040 776 97 56.

Aiheena tänään Koukkuselkäinen nainen (Luuk. 13:10-17)

Jalasjärven kappeliseurakunta

Marmorintie 201

Tuiskulan miesten raamattupiiri

Perinteinen Tuiskulan miesten raamattupiiri aloittaa syyskautensa. Ensimmäinen kokoontuminen on Matti Kurjenluomalla Myllykylässä osoitteessa Marmorintie 201. Tervetuloa!