Mini-Metso Kurikassa päiväleiri

la 28.4. kello 09.00 - su 29.4.

Mini-Metso Kurikassa päiväleiri

Kurikan KKKMS-maja (metsäseuran maja)

Kaksi leiripäivää, jotka on tarkoitettu luonnosta, metsästyksestä, riistanhoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille 11-15v. tytöille ja pojille.

Päiväleirin hinta on 25 euroa. Ilmoittautuminen 20.4 mennessä: juha.lahdesmaki@evl.fi  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä vähintään seuraavat tiedot: nimi ja ikä, mahdolliset allergiat, sairaudet ja ruokavaliot, vanhempien nimi ja puhelinnumero. Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Lisätietoja kokoontumisesta ja tarkemmasta alkamisajasta: 050 4323 474 / Juha.

Ohjelmassa on mm. koirien toimintanäytös, erätaitojen opettelua, virtuaalihirviä ja ampumaratakoulutusta.

Järjestäjinä Jurvan ja Kurikan Riistanhoitoyhdistykset, alueen metsästysseurat ja Kurikan seurakunta.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15