Kurikan aluesrk:n eläkeläisten retki

Kurikan aluesrk:n eläkeläisten retki

Strömsö, Raippaluoto, Vaasa

Tervetuloa kaikki alueseurakunnan eläkeläiset, olopäiväläiset ja päiväpiiriläiset retkelle Strömsööhön ja Raippaluotoon!

Keskiviikkona 13.6 on Kurikan alueseurakunnan eläkeläisten, olopäiväläisten ja päiväpiirien retki Strömsööhön ja Raippaluotoon. Retken hinta 45 €, päiväpiiriläiset 20 €. Ilm.30.4-8.6. diak.tstoon

Aamulla lähtö Rannan bussitalleilta 7.45, Siwa 7.50, Katsastuskonttori 7.55 ja Kurikan seurakuntakeskuksen pihasta klo 8. Matkalla käymme tutustumassa Laihian kirkkoon, jossa vietämme aamuhartaushetken. Sen jälkeen saamme aamukahvit Laihian uudessa seurakuntatalossa. Jatkamme Laihialta Vaasaan, jossa matkamme jatkuu pitkin Suomen pisintä siltaa, Raippaluodon siltaa kauniin saariston maisemiin. Ajamme kierroksen Raippaluodossa nähden samalla merenkurkun saaristoa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lounaspaikkamme on Raippaluodon sillan kupeessa sijaitseva ravintola Bernys. Lounaan jälkeen vierailemme Raippaluodon kirkossa. Kirkolta ajamme Strömsööhön, jossa toimittaja Elisabeth Morney toimii oppaanamme. Saamme tutustua Strömsöön huvilaan ja sitä ympäröivään piha-alueeseen. Päivän lopuksi ajamme Ilmajoen Kestikartanoon, jossa nautimme iltapalan. Takaisin Kurikassa ollaan n. klo 19.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako