Oppaan diakoniapiiri

Pirttimaan Hirvikämpällä

Tervetuloa Oppaan diakoniapiiriin Pirttimaan Hirvikämpälle!

Sunnuntaina 26.8. klo 13 Oppaan diakoniapiiri Pirttimaan hirvikämpällä, miehet mukaan. Isäntä parina Seija ja Arto Pihlaja. Yhteislähtö klo 12.30, Pihlajan pihasta. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Raamattuluennot Evankelinen Lähetysyhdistys

II raamattuluento
"Kristus uskomme keskus", Pekka Kiviranta