Sururyhmä

Sururyhmä Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa sururyhmään

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menettäneille vertaistueksi ja surutyön tekemisen auttamiseksi. Omasta surusta voi olla lyhyt tai hieman pidempikin aika. Sururyhmä koostuu ensimmäisellä kerralla mukaan tulevista ja toimii sen jälkeen suljettuna ryhmänä.
Kokoontumisia on kuutena keskiviikkona syksyn ajan klo 18-19.30 Kurikan seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa, Kurikantie 21. Ryhmässä käsitellään surun eri vaiheita ja surutyön etenemistä. Jokainen saa puhua sen mitä itsestä tuntuu, mitään pakkoa puhumiseen ei ole. Kokoontumisten lopussa on lyhyt hartaus. Ensimmäisellä ja viimeisellä kokoontumiskerralla on kahvitus. Päivämäärät ovat: 29.8., 12.9., 26.9.,10.10.,31.10. ja 7.11.
Sururyhmän vetäjinä toimivat pappi Aija Niemelä ja diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 050 3233535 / Mervi Laasanen.

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. mielenterveys- ja kehitysvammatyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Alueseurakunnan mielenterveys- ja kehitysvammatyö, romanityö ja Miedon päiväpiiri.

Aluevastuu:
Polvi, Korpi, Lohiluoma, Mieto, Juoni, Pitkämö, Säntti-Laulaja, Koivisto-Levi, Kurikan keskustasta Kangas-Kaistila ja Reinikka.

Jurvan pappila

Närvijoen ja Kestin diakoniapiiri