Kirkkokahvit 2018-2019

Kurikan seurakuntakeskus

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!

Kokoontuminen tulevien kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä. Mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta. Tervetuloa kaikki toiminnassa mukana olleet ja uudet asiasta kiinnostuneet!

Jalasjärven seurakuntatalo

Voimaannuttava naistenpiiri

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

Kurikan seurakuntakeskus

Sähly.

Neidit ja jäbät pelaavat yhdessä sählyä. 7.-9.lk ja 2.asteen opiskelijat

Toivola