Kirkonkylän diakoniapiiri

Sirpa Liisa Lammilla Viljatie 8 Kurikka

Tervetuloa ensikertalaiset ja ennen mukana olleet diakoniapiiriin Kurikan kirkonkylälle!

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Raija Kangas, Larvapäänkuja 49

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän srk-piiriin!

Kotoplassi Linjatie 55, Kurikka

Kotoplassin hartaushetki

Tervetuloa Kotoplassin hartauteen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikössä asuville ja heidän läheisilleen.