Luovan diakoniapiiri

Katariina Vuorenrannalla, Varpahaiskyläntie 84

Tervetuloa Luovan diakoniapiiriin Vuorenrannalle!

Torstaina 20.9. klo 18.00 Luovan diakoniapiiri Katariina Vuorenrannalla. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven kirkko

Uskonpuhdistuksen muistopäivän messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä
Pyhäpäivän aihe: Uskon perustus

Kurikan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä, aihe uskon perustus. Kansallisten Senioreitten Pohjanmaan piirin kirkkopyhä. Huom! kellonaika!

Jalasjärven seurakuntatalo

Raamattuluennot Evankelinen Lähetysyhdistys