Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin diakoniapiiri Kesärannassa

Kesärannan leirikeskus

Tervetuloa Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin entiset ja uudet diakoniapiiriläiset syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen Kesärannan leirikeskukseen Mustalammintie 730.

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla klo 18, meillä on arpajaiset ja yhteinen ohjelma alkaa klo 18.30 Illan kuluessa laulamme tuttuja virsiä. Työntekijänä tästä piirissä on mukana Pirjo Sariola.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Johtava diakoniatyöntekijä
Saurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. toiminta- ja talousvastuu sekä ruokapankit. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Diakoniatyön suunnittelu ja kehittäminen koko seurakunnan alueella sekä Kurikan alueseurakunnan ja Jurvan kappeliseurakunnan Ruokapankki. Lisäksi kirkonkylän diakoniapiiri ja vapaaehtoistyö sekä Jyrän päiväpiiri.

Aluevastuu:
Kurikasta keskustasta ja Jyrä.

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Liisa ja Asko Tuomisto, Vehkaluomankuja 179

Niemenkylän srk-piiri