Kurikankylän diakoniapiiri

Tiina ja Timo Takala, Kiemuratie 14

Tervetuloa Kurikankylän diakoniapiiriin ja keräkerhoon Tiina ja Timo Takalaan!

Keskiviikkona 3.10. klo 18. 30 Kurikankylän diakoniapiiri ja keräkerho Annelin muistoksi Tiina ja Timo Takalassa, Kiemuratie 14. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven seurakuntatalo

Soppapäivä

Tervetuloa kaikille avoimeen soppapäivään!

Koskuen seurakuntakoti

Olopäivä Koskuen seurakuntakodilla