Luovan diakoniapiiri

Ritvan ja Askon Housujärven kodalla

Tervetuloa Luovan diakoniapiiriin Housujärven kodalle!

Keskiviikkona 10.10. klo 18 Luovan diakoniapiiri Ritva ja Asko Latvalan Housujärven kodalla. Yhteislähtö Latvalan kaupan pihasta klo 17.45. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Liisa ja Asko Tuomisto, Vehkaluomankuja 179

Niemenkylän srk-piiri