Salon diakoniapiiri

Pitkämön leirintäalue, Moljakantie 28

Tervetuloa Salon diakoniapiiriin Pitkämön leirintäalueelle!

Torstaina 11.10. klo 18 Salon diakoniapiiriin Pitkämön leirintäalueelle, Moljakantie 28. Miehet mukaan. Emäntänä Anneli Laurila. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Vastaanotto

Diakoniatoimiston Jouluvastaanotto!