Keva-kerho yksinasuville

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa kehitysvammaisten omaan kerhoon!

Kerho on avoin kaikille itsenäisesti pärjääville kehitysvammaisille. Kerho alkaa kahvihetkellä ja hartaudella, sen jälkeen vaihtuvaa ohjelmaa, keskustelua, laulua, pelejä ja leikkejä.

Diakoniatyöntekijä, VIRKAVAPAA 10.9.2018-31.5.2019
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Vastuualueena mm. ikäihmiset, kehitysvammaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja Yhteisvastuukeräys. Katso tarkemmin esittelystä. Sijaisena toimii Hanna Silvola.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan ikäihmiset, kehitysvammaiset, omaishoitajat, työttömät, päihdetyö, vapaaehtoistyöntekijät, Yhteisvastuukeräys ja Ruokapankki. Myös kappeliseurakunnan Kirkonkylän olopäivä sekä Kirkonkylän ja Alavallin päiväpiirit.

Aluevastuu:
Jalasjärveltä Luopajärvi, Hakkola, Kirkonkylä, Hirvijärvi, Alavalli ja Taivalmaa.

vs. Diakoniatyöntekijä
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Vastuualueena mm. ikäihmiset, kehitysvammaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja Yhteisvastuukeräys. Katso tarkemmin esittelystä. Katja Rinta-Säntin sijainen 31.5.2019 saakka.

Vastuualueet:

Aluevastuu:

Kurikan seurakuntakeskus

Erityislasten perheiden jouluinen ilta

Tervetuloa Erityislasten perheiden jouluiseen iltaan Kurikan seurakuntatalolle!

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako