Leo Louhivaaran Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen -juhlakonsertti

su 28.10. kello 18.00

Leo Louhivaaran Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen -juhlakonsertti Jurvan kirkko

Pitkän linjan muusikko-laulaja Leo Louhivaara esiintyy Jurvan kirkossa

Kolehti Raamattuopiston musiikkityölle (ei pääsymaksua eikä maksullista ohjelmaa)

Leo Louhivaara on pitkän linjan muusikko-laulaja. Ura alkoi jo nuorena miehenä pop musiikin parissa. Sen jälkeen elämään on mahtunut monenlaista musiikin tekemistä ja myös klassisen musiikin opintoja. Louhivaaran meriitteihin lukeutuu muun muassa Tangomarkkinoiden prinssin titteli vuodelta 1989 ja tanssiorkesteri Tulipunaruusujen solistin tehtävät 1990-luvun alussa.

Keikkamuusikon arki toi mukanaan vauhdikkaat vuodet ja toivat rikkinäisyyttä Leon elämään. Vuonna 1993 hän tuli uskoon ja perui kaikki sovitut keikkansa tietämättä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Musiikin esittäminen kuitenkin jatkui ja ohjelmistoon tulivat hengelliset laulut. Hän on esittänyt vuosien varrella myös paljon mm. Olavi Virran ja Kari Tapion tuotantoa.

Nykyisin Louhivaara toimii Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen laulajaevankelistana ja Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisena julistustyöntekijänä palvellen eri seurakuntia pitämällä konsertteja ja toimien myös sananjulistajana. Hänen instrumenttejaan ovat laulun lisäksi flyygeli, haitari ja kosketinsoittimet. Mukana Kansan raamattuseura

Jurvan kappeliseurakunta

Punainen Tupa Nahkimontie 3

Hartaushetki Punaisella Tuvalla

Tervetuloa Hartaushetkeen Punaiselle Tuvalle. Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokuoro

Kurikan kirkkokuoron harjoitukset klo 18 seurakuntakeskuksen isossa salissa.

Jyrän seurakuntakoti

Yhteislaulutunti