Kurikankylän ja keräkerhon yhteinen piiri

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Keräkerhon ja Kurikankylän diakoniapiirin yhteiseen piiriin Seurakuntakeskukseen!

Tiistaina 30.10. klo 13.00 Keräkerhon ja Kurikankylän diakoniapiirin yhteinen piiri seurakuntakeskuksen kahviossa. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.
Emäntinä Helena Kurikka-Lahti ja Annikki Hahto.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Vastaanotto

Diakoniatoimiston Jouluvastaanotto!