Tuluksen konsertti

Tuluksen konsertti Kurikan kirkko

Tervetuloa kirkkoherran kiitosjuhlaan, jossa esiintyy Tulus-kuoro Jyväskylästä

Konsertti koostuu virsistä, jotka kuoron johtaja Esa Jaakkola on sovittanut tälle kuorolle. Kuoro ei käytä säestyssoittimia eli sovitukset on rakennettu ihmisäänen varaan. Kuoro esittää uunituoreen levyn kappaleita. Vapaa pääsy.

Nuorten aikuisten Tulus-kuoro pääsi keväällä viimein nauttimaan uunituoreesta levystään sekä esittämään sen kappaleita! Irlannin nummilta venäläisiin iltamiin ja tangosta humppaan - Esa Jaakkolan oivaltavat virsisovitukset ilahduttavat sekä virsien tuntijaa että uutta kuulijaa. Tuluksen jo miltei 30-vuotisen historian ensimmäinen a cappella -äänite todistaa, että vuosisatojenkin ikäisissä virsissä on elinvoimaa ja sanomaa tähänkin päivään. Tuluksen esiintymisessä musiikki kohtaa kokonaisvaltaisen ilmaisun yksityiskohtien kera.

Tutustu kuoroon videolla

(Jal) Muu tila

Kauneimmat joululaulut Ilvesjoen Toimelassa

Ilvesjoen Toimelassa kauneimmat joululaulut

Kurikan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan!

Jurvan kirkko

Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius - JOULU

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi konsertoivat Jurvan kirkossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.