Neulekirkko

Neulekirkko Jalasjärven kirkko

Ota neuleesi, langat, puikot tai virkkuukoukku mukaasi ja tule iltamessuun Jalasjärven kirkkoon.

Tervetuloa rauhalliseen iltamessuun oman käsityön kanssa; voit neuloa, virkata tai tehdä muuta työtäsi messun aikana. Voit osallistua myös toki ilman käsityötä. Kolehtina keräämme lankoja ja /tai villasukkia sekä tumppuja diakonia- ja lähetystyön tarpeisiin; tuo siis itsellesi tarpeettomat langat yhteiseen hyvään. Messun jälkeen iltateet kirkossa.

Kesäranta 3 rippikoulu osallistuu messuun.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jurvan seurakuntatalo

50v. sitten ripille päässeiden juhla

Aloitamme jumalanpalveluksessa Jurvan kirkossa klo 10. Messun jälkeen kokoonnumme yhteiskuvaan seurakuntasaliin. Valokuvauksen jälkeen siirrymme seurakunnan tarjoamalle kahville. Klo 15 alkaen halukkaille tarjolla herkullista ruokaa Pitkällä Tuvalla, 30 €/hlö.
Ilmoittautuminen 30.7. mennessä: Raija Mylläri-Hill p. 040 763 3330

Jurvan kirkko

Messu ja Rippikoulustartti

Pyhäpäivä: 15. sunnuntai helluntaista. Aihe: Kiitollisuus. Kaikki vuoden 2020 rippikoululaiset vanhempineen kutsuttu kirkkoon!

mukana myös 50 vuotta sitten ripillepäässeet, Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja kokoontuminen srk-talolla

Jalasjärven kirkko

Rippikoulustartti, sanajumalanpalvelus