pe 30.11. kello 18.00 - kello 19.20

Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat gospelkonsertti rippikoululaisille ja ihan kaikille! Kurikan kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan suosittua gospelbändiä kavereidesi kanssa.

Lämppäribändinä toimii Kurikan nuorten oma bändi, joka musisoi gospelin tahtiin ensimmäisen vartin. Tämän jälkeen Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat jatkavat omien biisiensä kanssa.

Gospelkonsertti on suunnattu rippikoululaisille, isosille ja ihan kaikille gospelmusiikista kiinnostuneille. Varaamme eturivit rippikoululaisille ja loput paikat ovat vapaata istumatilaa muille. Viikonlopun isoskoulutus starttaa konserttiin osallistumisella.

Tervetuloa mukaan hyvän gospelmusiikin äärelle.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Jurvan seurakuntatalo

Nuortenilta

Nuortenilta Jurvan seurakuntatalolla klo 19.00-21.00 14 -19 vuotiaille. Ilta koostuu vapaasta yhdessäolosta ja peleistä toisten kanssa sekä ohjatusta toiminnasta ja hartaushetkestä.

Jalasjärven kirkko

Nuorten varttimessu

Nuorten oma varttimessu.

Jurvan seurakuntatalo

Nuortenilta

Nuortenilta Jurvan seurakuntatalolla 14-19 vuotiaille nuorille. Ilta koostuu vapaasta yhdessäolosta pelaillen ja hengaillen sekä ohjatusta toiminnasta ja iltahartaudesta.