pe 30.11. kello 18.00 - kello 19.20

Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat gospelkonsertti rippikoululaisille ja ihan kaikille! Kurikan kirkko

Tervetuloa kuuntelemaan suosittua gospelbändiä kavereidesi kanssa.

Lämppäribändinä toimii Kurikan nuorten oma bändi, joka musisoi gospelin tahtiin ensimmäisen vartin. Tämän jälkeen Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat jatkavat omien biisiensä kanssa.

Gospelkonsertti on suunnattu rippikoululaisille, isosille ja ihan kaikille gospelmusiikista kiinnostuneille. Varaamme eturivit rippikoululaisille ja loput paikat ovat vapaata istumatilaa muille. Viikonlopun isoskoulutus starttaa konserttiin osallistumisella.

Tervetuloa mukaan hyvän gospelmusiikin äärelle.

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Kurikan seurakuntakeskus

Nuorten sähly

Neidit ja jäbät pelaavat yhdessä sählyä. 7.-9.lk ja 2.asteen opiskelijat

Jalasjärven seurakuntatalo

Nuorten iltapäivä

Toivola

Toivolan nuortenilta

Tervetuloa just sellasena, kun oot. Käy peremmälle, me ollaan tiloissa just sua varten.