Salon diakoniapiirin myyjäiset ja joululaulajaiset

Arja ja Lauri Salovaaralla, Salonkyläntie 50

Tervetuloa Salonkylän diakoniapiiriin myyjäisiin ja laulamaan joululauluja Salovaaralle!

Sunnuntaina 2.12. klo 14 Salonkylän diakoniapiirin myyjäiset ja lauletaan joululauluja, Arja ja Lauri Salovaaralle, Salonkyläntie 50.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän päiväpiiri

Tervetuloa Pajupolulle Jyrän seurakuntakodille entiset ja uudet päiväpiiriläiset!

Karelia-tupa

Rukous ja yhteysilta