Oppaan Diakoniapiiri

Elisa ja Hannu Kalliomaalla, Ala-Oppaantie 22

Tervetuloa Oppaan diakoniapiirin joulumyyjäisiin ja laulajaisiin Kalliomaalle!

Tiistaina 4.12. klo 18.00 Oppaan diakoniapiirin joulumyyjäiset ja laulajaiset Elisa ja Hannu Kalliomaalla, Ala-Oppaantie 22. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Hartaushetki Jalasjärven Toimintakeskuksella

Hirvinummen palvelukoti, Muurimäentie

Hirvinummen hartaus

Tervetuloa Hirvinummen hartauteen!

Jalasjärven seurakuntatalo

Soppapäivä

Tervetuloa kaikille avoimeen soppapäivään!