Kampin diakoniapiiri ja vuosikokous

Tiina Alasella, Jyräntie 191

Tervetuloa Kampin diakoniapiirin vuosikokoukseen Alaselle suunnittelemaan kuluvaa vuotta !

Tiistai 22.1. klo 18.30 Kampin diakoniapiiri ja vuosikokous Tiina Alasella, Jyräntie 191. Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Jalasjärven kirkko

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai ennen paastonaikaa (Sexagesima)
Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanan kylvö

Kurikan kirkko